Klinisch psycholoog

  • Psychotherapeut
  • Gezondheidszorgpsycholoog
  • Medisch psycholoog
  • Supervisor VCGP
  • Supervisor VCGt

Wie ben ik?

Sinds 2000 werk ik voornamelijk op de maandag in de eigen praktijk in Arnhem, waar ik individuele behandelingen doe. Daarnaast werk ik in het ziekenhuis Zevenaar (onderdeel van ziekenhuis Rijnstate) als medisch psycholoog. 

Met welke klachten en problemen kunt u bij mij terecht?

U kunt contact met mij opnemen als u bijvoorbeeld last heeft van depressieve gevoelens, veel piekert, angstig en onzeker bent, werkproblemen heeft of last heeft van (verlate) rouwgevoelens. U kunt ook bij mij terecht als u het gevoel heeft tekort te schieten en vast te lopen op verschillende levensgebieden zoals in werk, studie en relaties en als u moeite heeft om te gaan met ziektes en lichamelijke klachten.

Hoe werk ik?

In ons kennismakingsgesprek bespreken we uw klachten en uw hulpverwachting. We staan eveneens stil bij uw persoonlijke achtergrond. Vervolgens bespreek ik met u mijn bevindingen en stel ik een behandelplan voor.
Door middel van gesprekken, waarbij u inzicht krijgt in uw patronen, gevoelens, gedrag en gedachten, werkt u aan uw behandeldoel(en). Soms geef ik opdrachten mee.

In het kader van de behandeling wordt gebruik gemaakt van diagnostie- en evaluatievragenlijsten. Ik maar daarbij gebruik van het ROM Portal Embloom.

Meer informatie over psychotherapie op de website van de LVVP. U moet hiervoor doorklikken op "Vind informatie" en daarna "voor cliƫnten".

Aanmelding en contact

Aanmelden kan op eigen initiatief, met een verwijzing van huisarts of bedrijfsarts of via een instelling in de geestelijke gezondheidszorg.

Mail mij via onderstaande button. U wordt dan doorgeleid naar het beveiligde mailprogramma van Zivver. Voor meer informatie over Zivver zie Privacy

 

 Start veilig bericht

 

Overige informatie

BIG-registratie

Gezondheidspsycholoog: 89002692925
Psychotherapeut: 19002692916

Op de pagina Beroepsverenigingen en BIGregister vindt u link naar de website van het BIG-register.

Aangesloten bij

Nederlandse Vereniging voor Psychologen (NIP)
Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
Vereniging Persoonsgerichte experientele  Psychotherapie (VPeP)
Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGcT)

In het bezit van Kwaliteitscertificaat praktijkvisitatie LVVP.

U kunt mijn kwaliteitsstatuut en privacystatement downloaden. Dit geldt tevens voor het document "betalingstarieven en -voorwaarden".