Contact QP3/P3

Locatie Arnhem

Amsterdamseweg 102
6814 GH Arnhem

Telefoon: 026 44 65 812

Fax: 026 44 63 582

Locatie Zevenaar

Oude Doesburgseweg 57
6901 HH Zevenaar

Alleen M. Peperkamp is hier werkzaam.

Zij is bereikbaar via: 06 - 26833946

 

Psychotherapeut | Gz-psycholoog |Neuropsycholoog

Eind 2021 zal ik mijn praktijk beeindigen, ik neem geen nieuwe patienten meer aan.

Wie ben ik?

Ik ben mijn carriere als psycholoog begonnen in een algemeen ziekenhuis als neuropsycholoog. Sinds 2008 heb ik een eenmans praktijk in Zevenaar en ben enkele dagen per week werkzaam in Arnhem. Ik ben gz-psycholoog en psychotherapeut. Tevens ben ik geregistreerd cognitief gedragstherapeut.

Met welke klachten en problemen kunt u bij mij terecht?

Wanneer u last hebt van klachten die voort kunnen komen uit angst of depressie, kunt u zich tot mij wenden. Maar ook bij overspanning, burn-out, extreme vermoeidheid, onverklaarde pijnklachten of een tekort aan zelfvertrouwen wil ik u graag van dienst zijn. Of als u het gevoel hebt dat u uw gedrag en gedachten minder goed onder controle hebt dan normaal.

Werkwijze

Om een goed beeld te krijgen van u als persoon en van uw klachten zullen we in enkele gesprekken uitgebreid stilstaan bij uw ontwikkelingsgeschiedenis en uw huidig functioneren. Testdiagnostiek zal onderdeel uitmaken van de intakeprocedure. Ik maak daarbij gebruik van het ROM-portal Therapieland. U wordt gevraagd in te loggen op een beveiligd account om daar persoonlijk voor u geselcteerde vragenlijsten in te vullen. Samen bespreken we de uitkomsten van de tests en formuleren we behandeldoelen en op basis van deze gegevens stel ik een behandelplan op dat ik met u door zal nemen. In de therapeutische gesprekken besteden we aandacht aan gedragspatronen, emoties en gedachten die u in het dagelijks functioneren hinderen en we analyseren hoe deze patronen tot stand zijn gekomen. Ook werk ik met EMDR bij behandeling van traumatische ervaringen.

Contact

Mail mij via onderstaande button. U wordt dan doorgeleid naar het beveiligde mailprogramma van Zivver. Voor meer informatie over Zivver zie Privacy

 

Start veilig bericht

 

Overige informatie

BIG-registraties:

 • Gezondheidspsycholoog 49915408425
  Psychotherapeut 69915408416
 • In het bezit van kwaliteitscertificaat praktijkvisitatie LVVP (Geldig tot 17-6-2024)

Voor meer informatie over de BIG-registratie zie pagina links op deze website.

Aangesloten bij:

 • Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP)
  Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP)
 • Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCT)
 • Vereniging Persoonsgerichte experientiele Psychotherapie (VPeP)

Ik heb een contract met de volgende zorgverzekeraars:

 • Achmea, DSW, Menzis, Multizorg, zowel voor de gb-GGZ als voor de gespecialiseerde GGZ. Met VGZ heb ik geen contract voor de gb-GGZ.
 • Ik heb geen contract met CZ, Delta Lloyd en Ohra.

U kunt hier mijn kwaliteitsstatuut downloaden evenals de Privacy statement en het document "Betalingstarieven- en voorwaarden".