Psychiater

Wie ben ik?

Sinds 2017 ben ik psychiater. Sinds januari 2019 werk ik in mijn eigen praktijk in Arnhem als zelfstandig gevestigd psychiater.

Ik werk op verschillende dagen. Ik doe individuele behandelingen. Ook werk ik parttime als psychiater bij een GGZ instelling en heb ervaring met transculturele psychiatrie.

Met welke klachten kunt u bij mij terecht?

U kunt contact met mij opnemen als u last heeft van psychiatrische problematiek (zoals ernstige depressieve gevoelens, angsten en traumatische ervaringen in het verleden) die problemen geeft op meerdere levensgebieden zoals in uw relatie(s), met uw studie en op uw werk.

Hoe werk ik?

Na verwijzing door uw huisarts bespreken we in een aantal gesprekken uw klachten en uw hulpverwachting. We staan eveneens stil bij uw persoonlijke achtergrond. Voor de diagnostiek en voor de evaluatie van de behandeling maak ik gebruik van vragenlijsten. Deze vragenlijsten worden door het bedrijf Embloom voor mij afgenomen. Als we de problemen in kaart gebracht hebben, bespreek ik met u mijn bevindingen en stel ik een behandelplan voor.

Psychotherapie in combinatie met psychiatrische zorg, vormt de basis van mijn behandelingen. Deze behandelingen zijn gebaseerd op de inzichten vanuit cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke therapie, traumabehandeling (narratieve exposure therapie en EMDR)

Naast Nederlands spreek ik ook Dari/Farsi en kan ik de sprekers van deze talen ook in hun moedertaal psychiatrische hulp bieden.

Aanmelding en contact

Aanmelden kan op eigen initiatief. Een verwijzing van uw huisarts is noodzakelijk.

Mail mij via onderstaande button. U wordt dan doorgeleid naar het beveiligde mailprogramma van Zivver. Voor meer informatie over Zivver zie Privacy

Start veilig bericht

Overige informatie

Contracten:

Ik heb contracten met de volgende zorgverzekeringen:

Zilveren Kruis, Menzis, VGZ, ONVZ en ASR. Ik heb geen contracten met CZ, Ohra en Delta Lloyd en neem geen patienten aan van deze zorgverzekeraars.

U kunt mijn kwaliteitsstatuut  hier downloaden.

BIG-registratie

Arts | Psychiater: 39913654601

Op de pagina Beroepsverenigingen en BIG register vindt u link naar de website van het BIG-register.

AGB-code

  • Praktijk: 03037756
  • Persoonlijk: 03306435

Aangesloten bij

  • Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)

Klachtenregeling

Voor meer algemene informatie omtrent psychotherapie en procedures bij klachten, verwijs ik u naar de pagina Klachtenregeling op deze website.