Skip to main content

Aanmelden bij QP3

Wanneer u zich wilt aanmelden voor een individueel behandeltraject bij een van onze praktijkhouders, heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts, uw behandelend (bedrijfs)arts cq. psychiater of GGZ-instelling. Zij maken een eerste inschatting van de aard en de ernst van uw klachten.

Uitzondering hierop betreft uw verzoek tot systeemtherapie of partnerrelatietherapie. Een verwijsbrief is dan niet nodig.

Om te bekijken welke behandelaar het beste bij uw hulpvraag past, kunt u de verschillende persoonlijke pagina’s van onze praktijkhouders bekijken (Wie zijn wij).

Via de contactbutton (start veilig bericht) kunt u overleggen over de te starten behandeling of plaatsing op de wachtlijst. U kunt dan binnen een aantal werkdagen een schriftelijke of telefonische reactie van de betreffende praktijkhouder verwachten. Er bestaat een kans dat er op het moment van aanmelden sprake is van een wachtlijst of patiëntenstop.

Informatie over onze individuele wachttijden vindt u onder wachttijden

Algemene cliëntinformatie kunt u ook vinden via onderstaande link van de beroepsvereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten LVVP info/voor-cliënten