Skip to main content

Mevrouw Drs. M. (Marinel) Peperkamp

Psychotherapeut | GZ-Psycholoog | Neuropsycholoog

Ervaring

Ik ben sinds een aantal jaren werkzaam als psychotherapeut, GZ-psycholoog en neuropsycholoog. Ik heb in de loop der jaren ervaring opgedaan in de behandeling van veelsoortige problematiek bij voornamelijk volwassenen.

Met welke klachten en problemen kunt u bij mij terecht?

Wanneer u last hebt van klachten die voort kunnen komen uit angst of depressie, kunt u zich tot mij wenden. Maar ook bij overspanning, burn-out, extreme vermoeidheid, onverklaarde pijnklachten of een tekort aan zelfvertrouwen kan ik u van dienst zijn. Of als u het gevoel hebt dat u uw gedrag en gedachten minder goed onder controle hebt dan normaal. Ook werk ik met EMDR bij behandeling van traumatische ervaringen.

Hoe werk ik?

In ons kennismakingsgesprek bespreken we uw klachten en hulpverwachting. We staan eveneens stil bij uw persoonlijke achtergrond.&. Vervolgens bespreek ik met u mijn bevindingen en stel ik een behandelplan voor. Door middel van gesprekken, waarbij u inzicht krijgt in uw patronen, gevoelens, gedrag en gedachten, werkt u aan uw behandeldoel(en). Ik werk eclectisch, dat wil zeggen dat ik gebruik maak van behandelingen en interventies die het beste aansluit bij uw problemen en persoon. In overleg kijken we samen wat er nodig is en bestaat de behandeling uit maatwerk, helemaal afgestemd op uw problemen. Soms geef ik opdrachten mee.

In het kader van de behandeling wordt gebruik gemaakt van diagnostiek- en evaluatievragenlijsten. Ik maak daarbij gebruik van het ROM Portal Embloom.

Meer informatie over psychotherapie op de website van de LVVP. 

Aanmelding en contact

Aanmelden kan op eigen initiatief, met een verwijzing van huisarts of bedrijfsarts of via een instelling in de geestelijke gezondheidszorg.

Mail mij via onderstaande button. U wordt dan doorgeleid naar het beveiligde mailprogramma van Zivver.

Start veilig bericht

Overige informatie

BIG-registraties:

Gezondheidspsycholoog: 49915408425
Psychotherapeut: 69915408416

Ik neem geen patienten aan van CZ, Ohra en Delta Lloyd.

Op de pagina Beroepsverenigingen en BIG-register Beroepsverenigingen en BIG-register vindt u link naar de website van het BIG-register.

AGB: 9401295

KvK: 86896199

Aangesloten bij:

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)

Ik ben in het bezit van Kwaliteitscertificaat praktijkvisitatie LVVP. 

U kunt mijn kwaliteitsstatuut en privacystatement downloaden. Dit geldt tevens voor het document "betalingstarieven en -voorwaarden".

 

Waarneming

Tijdens vakanties of langdurige ziekte nemen wij voor elkaar waar.  U kunt ons dan bereiken via het algemene praktijknummer en het mailadres van individuele behandelaars.