Contact QP3/P3

Locatie Arnhem

Amsterdamseweg 102
6814 GH Arnhem

Telefoon: 026 44 65 812

Fax: 026 44 63 582

Locatie Zevenaar

Oude Doesburgseweg 57
6901 HH Zevenaar

Alleen M. Peperkamp is hier werkzaam.

Zij is bereikbaar via: 06 - 26833946

 

In dit overzicht vindt u de actuele wachttijden per zorgaanbieder. Voor alle zorgaanbieders geldt dat er geen wachttijd is tussen de intake en de start van de behandeling.

Mw. Drs. N. Aga. Wachttijd voor intake en behandeling 6 weken.

Mw. Drs. K.M. van den Berg. Voor relatietherapie geldt voorlopig een patientenstop. Voor supervisie- en leertherapieverzoeken graag even mailen.

Mw. Drs. G.A.M. Bloeme. Patientenstop.

Dhr. Drs. J.A.M. Gresnigt. Patientenstop. Voor supervisie- en leertherapieverzoeken graag even mailen.

Mw. Drs. M.P.H.J. Peperkamp. Eind 2021 zal ik mijn praktijk beeindigen, ik neem geen nieuwe patienten meer aan.

Dhr. Drs. T. Que. Wachttijd voor een intakegesprek 14 weken. Ik neem een beperkt aantal patienten aan en heb geen contracten met zorgverzekeraars zodat u in veel gevallen zelf een deel van de behandeling betaalt. Dit geldt niet indien u een restitutiepolis hebt.

Dhr. Drs. R.A.W.H. Stokkers. Patientenstop. Graag even mailen voor supervisie- en leertherapeverzoeken.

Dhr. Drs. J.E.Wouda. Wachttijd voor een intakegesprek is 4 weken. Voor supervisie- en leertherapieverzoeken graag even mailen.

De wachttijd is bij alle behandelaars voor patienten van alle zorgverzekeringen gelijk.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of u kunt uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Update: 8-6-2021